JIŽ 29 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU
Menu
 

FOR HABITAT – ALUKOV představí unikátní BIOKLIMATICKOU PERGOLU VENTI

FOR HABITAT – ALUKOV představí unikátní BIOKLIMATICKOU PERGOLU VENTI
For habitat 2020

Vážení zákazníci,

zveme Vás na letošní veletrh FOR HABITAT.

Získejte volnou vstupenku na veletrh ZDE. Expozice ALUKOV, HALA 4, stánek 4 BO8.

 

 

Představíme Vám bioklimatickou PERGOLU VENTI – dostupnou také v modelu samostojného altánu. Stane se designovým středobodem Vaší zahrady. Unikátní rozsuvná střecha podporuje přirozenou ventilaci a pohyb čerstvého vzduchu v pergole.

Pod zastřešením se tak minimalizuje nepříjemné horko a naopak zpříjemňuje Váš pobyt pod ním. Použité průhledné výplně prosvětlují prostor pergoly a zajišťují nepřetržitý kontakt s okolní přírodou. Neomezujte se rozměry, PERGOLA VENTI Vám vždy vyrobíme na míru. Díky jednoduché a rychlé montáži a také krátkým dodacím termínům si můžete velmi rychle splnit svou představu. Prožijte svůj sen opravdově!  

 

 

V naší expozici si dále můžete prohlédnout a vyzkoušet nejnižší zastřešení na trhu, dálkově ovládané TERRA PRIME.  Zastřešení je tak nízko nad povrchem terasy i bazénu, že téměř kopíruje vodní hladinu a s nadsázkou lze říci, že je „neviditelné“. Snadný posun zajišťují silné elektrické motory a výborné konstrukční vlastnosti. TERRA PRIME má nadčasový design, je odolná proti nechtěnému pádu na zastřešení, pečuje o teplotu vody a je spolehlivým celoročním ochráncem čistoty a bezpečí Vašeho bazénu.        

 

 

Získejte volnou vstupenku na veletrh FOR HABITAT a přijďte si do naší expozice prohlédnout a vyzkoušet špičková terasová a bazénová zastřešení. Využijte čtvrt století nasbíraných zkušeností našich odborníků s více než 80 tisíci realizací zastřešení na míru a přijďte se poradit při výběru nejvhodnějšího zastřešení pro Vaši terasu nebo bazén. Budeme se Vám individuálně věnovat.

Pro rezervaci obchodníka, který se bude věnovat jen Vám využijte kontaktu: Mobil: +420 734 391 529, E-mail: m.mozga@alukov.cz

 

Otvírací doba a další informace k veletrhu FOR HABITAT 2020 naleznete:

užiteční informace: https://forhabitat.cz/navstevnik/

Termín: 21. – 24. 3. 2020 (čtvrtek – neděle) Místo konání: PVA EXPO PRAHA v Letňanech

Otevírací doba:

čtvrtek – sobota: 10.00 - 18.00

neděle: 10.00 - 17.00

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Váš ALUKOV, Dotváříme domov…