JIŽ 29 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU
Menu
 

ALUKOV představí inovativní PERGOLA SPA na veletrhu AQUANALE 2021

ALUKOV představí inovativní PERGOLA SPA na veletrhu AQUANALE 2021
Pergola SPA - the real jewel of every garden

ALUKOV poprvé představí novinku na mezinárodním veletrhu AQUANALE, který se koná 26. - 29. října 2021 v německém Kolíně nad Rýnem. V centru pozornosti bude stát inovativní koncept PERGOLA SPA, která spojuje zahradní architekturu a využití relaxačního prostoru do zcela nového směru.

 

Aquanale 2021

 

ALUKOV vychází vstříc náročným zákazníkům, kteří požadují na svých zahradách a parcích multifunkční altán/pergolu. Alukov již 25 let navrhuje a vyrábí zastřešení na míru a na základě svých konstrukčních zkušeností vytvořil jedinečné zastřešení s průhlednou otevírací střechou, kde každý najde svůj prostor k relaxaci a osvěžení a které splňuje požadavky na regulaci slunečních paprsků, a to hned několika na sobě nezávislými systémy. PERGOLA SPA se stane skutečným klenotem v zahradě.

 

Pergola Spa v noci

 

Na veletrhu AQUANALE se originální PERGOLA SPA představí na stánku ALUKOV v hale 7, stánek č. B-050/C-051. Veletrh AQUANALE je nejdůležitějším veletrhem v Evropě, zaměřeným na vybavenost sportovních a bazénových zařízení včetně SPA a dalších souvisejících doplňků. Zpravidla se veletrhu účastní špička v oboru a prezentují se zde inovace a nové trendy. Součástí expozice společnosti ALUKOV bude také představení projektu ALUKOV WORLDWIDE. Tento ojedinělý projekt poskytne úchvatný a zcela neotřelý pohled na zastřešení a to v celosvětovém měřítku. K představení dojde 26. října v 10:00 hodin. Projekt ALUKOV WORLDWIDE můžete sledovat také online na adrese https://alukov-worldwide.com.

 

Alukov Worldwide Homepage

 

PERGOLA SPA je pro skutečné milovníky pohody a znalce elegantní zahradní architektury s vytříbeným vkusem. Vynikne v rozlehlejších zahradách a parcích, přesvědčí svou snadnou ovladatelností a připraví optimální klima i pro delší pobyt.

Koncept rozsuvné střechy s plně elektrickým pohonem má důležitý význam pro regulaci teploty uvnitř pergoly. Sluneční paprsky mohou skrze průhlednou střechu pronikat od prvního rozbřesku až do západu slunce. Futuristická hliníková konstrukce zajišťuje stabilitu také během extrémnějších povětrnostních podmínek, včetně sněhové zátěže. PERGOLA SPA se obejde bez viditelných kabelů, vše je důmyslně ukryto do konstrukce.

Vysoce kvalitní antracitová barva konstrukce je UV stabilní s 5-letou zárukou. Plynule polohovatelný stínící systém pod střechou je vyroben z vysoce účinného materiálu Soltis Perform 92. Materiál je utkán z pevných polyesterových vláken a je navíc povrchově upravený pigmentovaným PVC. Je UV stabilní a působí jako účinný tepelný štít. Blokuje až 97 % tepla, pokud je vystaven slunečnímu nebo jinému tepelnému zdroji. Zvenku chrání a zevnitř příjemně chladí a stíní. Maximální rozměr jedné pergoly je 4x5 metrů, ale větší plochy lze dosáhnout spojením jednotlivých pergol k sobě. Střešní výplň tvoří polokalené sklo CONNEX 44.2 nebo 55.2 nebo 66.2, v závislosti na hloubce Pergoly SPA.

 

PERGOLA SPA je solitérní a polyfunkční, poctivě a tradičně vyráběná pergola, která vytvoří nový životní prostor. Stane se dokonalým klenotem Vaší zahrady.