JIŽ 29 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU
Menu
 

Výstava For Habitat 2015

Výstava For Habitat 2015
Obchodní zástupci společnosti ALUKOV a.s. čtyři dny odpovídali na otázky zájemců o zastřešení

Příchod jara oslavil ALUKOV jako již tradičně na výstavě FOR HABITAT v Praze - Letňanech. Na stánku se vystřídaly stovky zájemců o zastřešení, kteří využili možnosti zeptat se obchodních zástupců na vše, co je zajímá. 

S nadsázkou by se dalo říci, že třetí březnový týden se nesl ve znamení tří velkých událostí - příchodu jara, částečného zatmění slunce a výstavy FOR HABITAT. Soubor veletrhů o bydlení, který na přelomu zimy a jara hostil areál PVA EXPO PRAHA, přilákal desítky tisíc návštěvníků. Areálem za prodloužený víkend prošlo více než 34 000 návštěvníků, což je v porovnání s rokem předchozím o 7 % více. 

Pokud stavíte, rekonstruujete nebo jen zvelebujete svůj byt či dům, zajímáte se o trendy v zahradě nebo jste jen hledali inspiraci, FOR HABITAT Vám měl co nabídnout. Celkem 585 vystavovatelů představilo trendy a novinky z oblasti bydlení a všeho, co s ním souvisí. 

Společnost ALUKOV a.s. jako tradičně zaujala návštěvníky stánkem na ploše 100 m2, kde představila čtyři posuvná zastřešení teras CORSO ve čtyřech různých provedeních. Od základního oblého modelu CORSO Entry, před nadstandardní, ale přesto dostupné zastřešení CORSO Premium, až po luxusní celoskleněný model s panoramatickým prosklením CORSO Glass - každý návštěvník měl možnost si všechna zastřešení vyzkoušet, zeptat se na vše, co ho zajímalo a nakonec si vybrat model podle svých představ a dispozice terasy. 

Cestu k našemu stánku si našli také spokojení majitelé zastřešení od Alukovu, kteří obdivovali například loňskou novinku - vlastní stínicí systém. 

Takzvaně na místo činu se ALUKOV a.s. vrátí opět na podzim, kdy se zúčastní výstavy FOR ARCH 2015. Nenechte si tuto výstavu ujít ani vy, od 15. do 19. září.