JIŽ 29 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU
Menu
 

FOR HABITAT, ALUKOV, VÁŠ DŮM I ZAHRADA 21.-24.3. 2019

FOR HABITAT, ALUKOV, VÁŠ DŮM I ZAHRADA 21.-24.3. 2019
Alukov na Forhabitat

Vážení zákazníci, milovníci bydlení a všeho, co se týká domu a zahrady,

nastartujme letošní jarní sezónu společně, zveme Vás na 26. ročník veletrhu bydlení a rekonstrukcí FOR HABITAT.

Máme pro Vás připraveny speciální výstavní ceny i podmínky, které Vás potěší a mohou Vám ušetřit nejen peníze, ale také mnoho starostí.

Profesionální přístup, nadstandardní záruky i vysoká kvalita zpracování našich výrobků jsou garancí toho nejlepšího na českém trhu. Jednoduché objednání, přiměřené dodací termíny a odborná montáž Vám zajistí funkční výrobek a vaši spokojenost po mnoho let. Využijte výhodných výstavních podmínek a přijďte do naší expozice na FOR HABITAT.           

Společnost ALUKOV a.s. Vám představí nejširší řadu terasových zastřešení, s přesuvnou střechou CORSO a také zastřešení s pevnou střechou ALUKOV PERGOLA. Dále Vám představíme designové a svou výškou nejnižší zastřešení bazénu na našem trhu.

V našich expozicích se můžete odborně poradit, jak technicky nejlépe zastřešit Vaši terasu i bazén. V expozicích jsme pro Vás připravili funkční zastřešení, která si můžete prohlédnout, vyzkoušet a přímo na místě si naprojektovat vhodný typ i barvu zastřešení. Přineste si sebou fotografii domu nebo bazénu a připravíme Vám nabídku na míru.

Kde nás najdete? Naše EXPOZICE jsou plochy 09 a 13 v HALE 4.

FOR HABITAT probíhá od 21. do 24.března 2019 v areálu výstaviště Letňany.

Pro zajištění individuální péče Vám doporučujeme kontaktovat nás před výstavou a domluvit si s námi čas i datum Vaší návštěvy v naší expozici.

Protože si Vážíme Vaší návštěvy, můžete si ZDARMA stáhnout vstupenku ZDE.

 

Těšíme se na setkání s Vámi!

Váš ALUKOV a.s.

Dotváříme domov…