JIŽ 29 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU
Menu
 

NAVŠTIVTE NÁŠ STÁNEK NA VELETRHU FOR GARDEN - ALUKOV POD JEDNOU STŘECHOU

NAVŠTIVTE NÁŠ STÁNEK NA VELETRHU FOR GARDEN - ALUKOV POD JEDNOU STŘECHOU
For Garden 2024

Vážení milovníci zahradního koupání, terasové pohody a taktéž příznivci chytrých solárních řešení, zkrátka všichni naši milí zákazníci,

zveme Vás na největší jarní veletrh zahradní architektury, zeleně, nábytku, zahradní a komunální techniky v ČR – FOR GARDEN, který se koná od 11.-14.4.2024 v pražských Letňanech.

Přijďte se podívat na naše novinky i oblíbená a žádaná zastřešení. Na našem stánku v HALE 2, stánek 07 jsme pro Vás připravili bohatě vybavenou expozici.

 

Banner For Garden

 

Představíme Vám podobu moderního krytého a zároveň chytrého parkovacího místa se solární technologií CARPOPRT SOLAR. Přímo na místě obdržíte všechny potřebné technické informace a rádi Vám vše kolem solárních zastřešení vysvětlíme. Poradíme Vám, co vše Carport Solar dokáže a jakých energetických úspor jeho provozem dosáhnete.

 

Také Vám představíme moderní posuvné zastřešení bazénu model PARADE! NOVINKA 2024! S Výborným poměrem design, kvalita, cena. Lehkost manipulace se zastřešením, průhledné a kvalitní polykarbonátové výplně nebo osvědčené, ploché, pochozí a bezpečné kolejnice jsou již tradičními atributy našich bazénových zastřešení. Nabídneme Vám také ukázku dalších oblíbených modelů zastřešení, od nízkých až po vysoké. Naši zkušení pracovníci Vám poradí, co si počít s jakýmkoli rozměrem i tvarem bazénu. Najdeme řešení pro každého.       

 

Hledáte ideální zastřešení terasy nebo se chcete lépe zorientovat v nepřeberné nabídce pergol? Náš stánek je pro Vaši návštěvu ideální volba. Představíme a ukážeme Vám v reálu unikátní, multifunkční Pergolu Venti s otvíravou střechou. Sami posoudíte množství jejích funkčních vlastností a široké možnosti jejich kombinací. Věříme, že splníme vaše vysoké nároky uživatelů teras. Náš vyškolený personál Vám bude na stánku nápomocen profesionálně navrhnout na míru to nejlepší řešení pro Vaši terasu.

 

Přijďte se inspirovat, objevit novinky, máte ideální příležitost podívat se a vyzkoušet nové trendy pro Váš bazén, dům i zahradu.  

Vážíme si vaší návštěvy a jako dárek Vám věnujeme vstupenku ZDARMA ZDE..

 

FOR GARDEN 2024:

Termín 11.4.-14.4.2024

STÁNEK ALUKOV: Hala 2, stánek C 07.

 

OTVÍRACÍ DOBA:

čtvrtek–sobota: 10:00-18:00 neděle: 10:00-16:00O

 

ADRESA A ODKAZY:

PVA EXPO PRAHA, Beranových 667, Praha 9 - Letňany

FOR GARDEN 2024 | PVA Expo Praha

FOR GARDEN (for-garden.cz)

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Váš ALUKOV tým

 

NAVŠTIVTE NÁS V NAŠICH SHOWROOMECH

Showroom Orel u Chrudimi

Adresa:
Orel 18, 538 21 Slatiňany

Otevírací doba:

Pondělí - pátek 8:00 – 17:00 hodin

Kontakt:
Martin Procházka
Mobil: +420 603 565 510
E-mail: m.prochazka@alukov.cz 

Showroom Praha

Adresa:
Rohanské nábřeží 671/15, 186 00 Praha 8

Otevírací doba:

Pondělí - pátek 10:00 – 18:00 hodin

Kontakt:
Marek Mozga
Mobil: +420 734 391 529
E-mail: m.mozga@alukov.cz  

Sledujte nás na sociálních sítích
X