JIŽ 29 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU
Menu
 

Veletrh FOR GARDEN se vrací

Veletrh FOR GARDEN se vrací

Vážení zákazníci,

jarní měsíce jsou za dveřmi, to je nejlepší čas si začít všímat zahrady. Jenže mezi domem a zahradou je často terasa, kterou jen tak přeběhnete. Doslova si šlapete po části vašeho domu, která může být krásná a užitečná. Jak z nevzhledné a nevyužité trasy udělat útulné a příjemné místo, vám rádi poradíme. Podobně to může být s Vaším bazénem. Úspora vody, chemie, rychlejší a efektivnější čištění, bezpečné koupání, s tím vším Vám pomůže kvalitní bazénové zastřešení. A rádi Vás přesvědčíme, že to již dávno nemusí být jen obluda na zahradě.

Po delší odmlce je totiž pro Vás opět připraven veletrh zahradní architektury a techniky FOR GARDEN v pražských Letňanech, kterého se budeme účastnit. Veletrh proběhne ve dnech 31.3.-3.4.2022. Tímto si Vás dovolujeme pozvat do naší expozice, která je umístěna v HALE 2, sektor C.

 

Veletrh For Garden 2022

 

Velmi rádi Vám představíme naše nová bazénová i terasová zastřešení. Také Vám představíme zcela unikátní solitérní altán – PERGOLA SPA. Jedná se o multifunkční bioklimatické zastřešení, které bylo zkonstruováno a vybaveno na základě náročných požadavků našich zákazníků, jako například systém několika na sobě nezávislých stínících systémů, průhledná střecha zajišťující vždy dostatek světla na terase, integrované světlo pro noční pobyt, přesuvné slunolamy a skleněné stěny. Přijďte za námi na veletrh a přesvědčte se o možnostech moderní bioklimatické pergoly anebo si vyberte z nejširší nabídky modelů bazénových zastřešení. Jako poděkování za zájem, od nás obdržíte volnou vstupenku.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu,

Váš ALUKOV

DOTVÁŘÍME DOMOV…