JIŽ 29 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU
Menu
 

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ – ZVÝHODNĚNÉ CENY – V NAŠEM NEJVĚTŠÍM NOVÉM SHOWROOMU!

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ – ZVÝHODNĚNÉ CENY – V NAŠEM NEJVĚTŠÍM NOVÉM SHOWROOMU!
Showroom Orel u Chrudimi

Vážení zákazníci,

dovolte nám pozvat Vás do právě otevřeného, zbrusu nového showroomu ve výrobním závodu v Orli u Chrudimi a také do showroomu v Praze KarlíněNAVÍC JSME PRO VÁS PŘIPRAVILI ZVÝHODNĚNÉ CENY VŠECH MODELŮ BAZÉNOVÝCH A TERASOVÝCH ZASTŘEŠENÍ.  

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ probíhá od 6.10. do 8.10.2022 a představíme Vám nejširší nabídku bazénových a terasových zastřešení na trhu. Zastřešení již více než 25 let vyvíjíme, vyrábíme a montujeme. Jsme připraveni se s Vámi podělit o naše dlouholeté zkušenosti a pomoci Vám vybrat to nejlepší zastřešení pro Váš projekt.

V novém showroomu v Orli u Chrudimi jsme pro Vás připravili na ploše více než 1.000 m2 ucelenou řadu nízkých, středně vysokých i podchozích bazénových zastřešení. Prohlédnout a vyzkoušet si můžete nejen jejich zpracování, povrchovou úpravu, ale seznámíme Vás s detaily promyšlených řešení i poctivých materiálů, jejichž použití nás výrazně odlišuje od podobných výrobků jiných výrobců.

 

Terasová zastřešení Vás mile překvapí svým designem, který bude ladit s architekturou Vašeho domu. Využitelnost terasových zastřešení stoupá s oteplujícím se klimatem, kdy skoro každý hledá stinné místo a vhodné klima pro pohodlnější a komfortnější způsob pobytu na zahradě. Představíme Vám jak rozsuvná terasová zastřešení modelové řady CORSO, tak multifunkční bioklimatické pergoly vybavené přesuvnými stěnami. Obojí lze zakoupit jako samostatná řešení. V pohodlí našeho showroomu si můžete vychutnat reálný pobyt na terase nebo si odzkoušet sílu motorů dálkového ovládání našich elektricky poháněných bazénových zastřešení. Dostatečně velká plocha showroomu nám umožnila představit Vám také zastřešení pro vířivé vany SPA DOME ORLANDO. To vše uvidíte pouze v našem showroomu v Orli u Chrudimi. 

Ale ani v pražském showroomu Vás neošidíme a představíme Vám modely nízkých a středně vysokých zastřešení. Také jsme pro Vás přichystali ukázku funkčních terasových zastřešení a bioklimatických pergol včetně přesuvných stěn. 

Odborně vyškolený personál s bohatými zkušenosti přímo u zákazníků Vám kvalifikovaně poradí s výběrem vhodného zastřešení a celkově s Vaším projektem.         

Přijďte nás navštívit právě ve Dnech otevřených dveří od 6. – 8.10. a obdržíte od nás jako poděkování malou pozornost.  

Vzhledem k očekávanému zájmu o návštěvu Vám doporučujeme si předem telefonicky rezervovat čas manažera, který se Vám bude individuálně věnovat a zároveň Vám zajistí parkovací místo.  

Děkujeme za pochopení a těšíme se na vaši návštěvu.

 

OTEVÍRACÍ DOBA NA DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

VE DNECH 6. a 7.10.2022 od 8 – 17 hodin  

DEN 8.10.2022 od 10 – 16 hodin

 

KONTAKTY A ADRESY NAŠICH SHOWROOMŮ

Showroom Orel u Chrudimi

Adresa:
Orel 18, 538 21 Slatiňany

Kontakt:
MARTIN PROCHÁZKA
Mobil: +420 603 565 510
E-mail: m.prochazka@alukov.cz

Showroom Praha

Adresa:
Rohanské nábřeží 671/15, 186 00 Praha 8

Kontakt:
MAREK MOZGA
Mobil: +420 734 391 529
E-mail: m.mozga@alukov.cz 

Váš ALUKOV

DOTVÁŘÍME DOMOV…