JIŽ 29 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU
Menu
 

VELETRH AQUANALE 2023 – VRCHOL VÝSTAVNÍ SEZÓNY A ALUKOV TAM OPĚT BUDE

VELETRH AQUANALE 2023 – VRCHOL VÝSTAVNÍ SEZÓNY A ALUKOV TAM OPĚT BUDE
Aquanale 2023 Alukov

Letošní mezinárodní veletrh Aquanale se koná od 24. do 27.10.2023 v Kolíně nad Rýnem v Německu a my na něm nesmíme chybět.

Expozici společnosti Alukov naleznete v HALE 7, stánek B-040/C-041.

Aquanale je jedním z nejvýznamnějších evropských veletrhů, zaměřený také na saunování, bazény a wellness. V době konání přivádí do areálu výstaviště na jedno místo přední odborníky, inovátory a výrobce z celého světa.

 

Aquanale Alukov 2023

 

Na tomto prestižním veletrhu představíme novinky z oboru ESTETICKÉ FOTOVOLTAIKY – Pergolu Solar a také Carport Solar. Oba výroby pomáhají snižovat výdaje za elektřinu, ale také snižují produkci emisí CO2, a navíc poskytují své funkční vlastnosti jako např. vytvoření stínu nebo ochrana inventáře. Jsou chytrým a designovým řešením všude tam, kde je vhodné rozšířit stávající fotovoltaickou elektrárnu nebo tam, kde na střechy domů a budov není možné FV elektrárnu instalovat.

 

 

Na své si ale přijdou také příznivci bioklimatických terasových pergol nebo moderních bazénových zastřešení, kde jsme připravili inovovaná a zdokonalená provedení. Představíme také ekonomizované a s novým faceliftem model zastřešení PARADE. 

„Těšíme se na setkání s našimi dlouhodobými partnery a také novými zákazníky, těšíme se na výměnu zkušeností a také na novou dynamiku spolupráce“, zve do expozice ALUKOV ředitel zahraničního obchodu Zdeněk Novák.

Pergola Solar je ideálním místem pro relaxaci Nízké zastřešení bazénu Terra CARPORT Solar

Expozici společnosti Alukov naleznete v HALE 7, stánek B-040/C-041.

Pro další informace nebo pro sjednání termínu schůzky na výstavě a získání volné vstupenky, prosím využijte kontaktní mailové adresy: info@alukov.de

Těšíme se na setkání s Vámi na AQUANALE 2023.

Váš ALUKOV

DOTVÁŘÍME DOMOV…