JIŽ 29 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU
Menu
 

Šťastný nový rok 2024

Šťastný nový rok 2024

Vážení zákazníci, obchodní přátelé, zaměstnanci,

blížící se konec roku nám přináší příležitost se zastavit, přerušit shon každodenního života a věnovat pár okamžiků k zamyšlení nad uplynulým rokem. Pro ALUKOV byl rok 2023 rokem složitějším, nicméně stále výhledově pozitivním. Vaše podpora a úsilí nám umožnilo udržet pozici lídra v oboru a udrželi jsme také krok s nejnovějšími trendy. Vytvořili jsme a vstoupili do nového odvětví Estetické fotovoltaiky.

Ověřili jsme si, že naše výrobky jsou stále v souladu s nejvyššími standardy kvality a díky zpětným vazbám a spolupráci jsme mohli přinášet do oboru a také do výrobků nové inovace. Mezi novinkami pro rok 2024 jsou nové modely nízkých zastřešení PARADE a PARADE LOW, podkolejnicový žlab k hospodárnému nakládání s dešťovou vodou nebo se můžete těšit na nový typ harmonikových dveří u podchozích modelů bazénových zastřešení.    

Jsme hrdí na naši společenskou odpovědnost a společně jsme tento rok přispěli k několika charitativním projektům.

S blížícím se novým rokem přichází čas plný nových příležitostí. Výzev a také naděje. Chceme poděkovat za vaši důvěru a loajalitu, kterou nám věnujete. Naše společnost si velmi váží Vaší podpory a těšíme se na spolupráci v nadcházejícím roce.

těšíme se na spolupráci v nadcházejícím roce.

 

 

Přejeme Vám pevné zdraví, klidné a radostné Vánoce, naplněné láskou a teplem rodiny.

Váš ALUKOV, DOTVÁŘÍME DOMOV…