JIŽ 29 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU
Menu
 

Bazénobraní, Alukov a jeho bazénoví partneři

Bazénobraní, Alukov a jeho bazénoví partneři
Bazénobraní 2024 náhled

Vážení zákazníci, vášniví milovníci bazénových radovánek,

určitě víte, že bazén může být nejen letním rájem, ale i místem pro relaxaci a odpočinek od jara až do podzimu. Abychom vám pomohli plně využít radostí z bazénu co možná nejdéle, přinášíme vám akci BAZÉNOBRANI, která Vás se svými MIMOŔÁDNÝMI CENAMI dostane do víru radosti z bazénu.

Akce na MIMOŘÁDNÉ CENY je omezena a probíhá pouze od 8.února do 15.března. Neváhejte a přijďte co nejdříve, ať se na Vás také dostane.   

 

Bazénobraní 2024

 

Do akce BAZÉNOBRANÍ jsme zapojili maximální možný počet našich obchodních partnerů – bazénářů, vaše cesta k bazénu a příslušenství je tak co nejkratší a nejpříjemnější

Na mapě si můžete vybrat pro Vás nejbližšího nebo libovolného bazénového partnera. Sdělte mu Vaše přání a představy a získáte nejvýhodnější cenu na bazén včetně MIMOŘÁDNÉ CENY na bazénové zastřešení ALUKOV.

 

 

Pokud sníte o zastřešení protože již bazén a příslušenství máte, rádi Vám poskytneme maximální servis a pro tuto příležitost jsme pro Vás nachystali plně vybavený showroom v Praze a Orli u Chrudimi. Jejich provoz a otvírací dobu naleznete ZDE

V Alukovu zastřešení bazénů nejen vyvíjíme, ale také vyrábíme a montujeme na klíč. Garantujeme bezpečnost, dlouhou životnost, odolnost vůči povětrnostním podmínkám a snadnou údržbu. Přijďte se osobně přesvědčit o kvalitě a preciznosti zpracování.

 

Chceme, abyste si mohli dovolit kvalitní zastřešení bazénu, a proto přinášíme MIMOŘÁDNÉ CENY již nyní v rámci akce BAZÉNOBRANÍ, které jsou přístupné pro každého. Přijďte si vybrat z více než 40 modelů zastřešení. Nyní je ten správný čas investovat do bazénu, jeho zastřešení  a také příslušenství. Investice do vašeho zastřešení bazénu vám nejen umožní užívání bazénu od jara do podzimu, ale také představuje rozumný finanční krok s ohledem na dlouhodobé výhody. Nečekejte a objednejte si naše zastřešení ještě dnes, abyste mohli plně využívat krásy a pohodlí vašeho bazénu bez ohledu na počasí. Vaše bazénové dobrodružství začíná právě teď!.

 

 

NAVŠTIVTE NÁS V NAŠICH SHOWROOMECH

Showroom Orel u Chrudimi

Adresa:
Orel 18, 538 21 Slatiňany

Otevírací doba:

Pondělí - pátek 8:00 – 17:00 hodin

Kontakt:
Martin Procházka
Mobil: +420 603 565 510
E-mail: m.prochazka@alukov.cz 

Showroom Praha

Adresa:
Rohanské nábřeží 671/15, 186 00 Praha 8

Otevírací doba:

Pondělí - pátek10:00 – 18:00 hodin

Kontakt:
Marek Mozga
Mobil: +420 734 391 529
E-mail: m.mozga@alukov.cz  

Sledujte nás na sociálních sítích